Publikacje książkowe Katedry Warzywnictwa
1. Smaki pieczarki. 2015. Iwona Golak-Siwulska, Marek Siwulski (red.)
https://dysk.onet.pl/link/u23iv
2. Reishi. Ganoderma lucidum - właściwości lecznicze. 2015. Adam Kwieciński, Marek Siwulski (red.)
https://dysk.onet.pl/link/f686W
3. Polówka południowa Agrocybe cylindracea. Biologia, uprawa i właściwości prozdrowotne. 2015. Krzysztof Sobieralski, Marek Siwulski (red.)
https://dysk.onet.pl/link/PIgBs
4. Shiitake. Biologia i uprawa twardziaka jadalnego. 2015. Marek Siwulski, Aleksandra Czerwińska-Nowak, Krzysztof Sobieralski
https://dysk.onet.pl/link/NKps8
5. Pieczarka Agaricus. Gatunki, uprawa, właściwości prozdrowotne. 2014. Marek Siwulski, Iwona Sas-Golak (red.)
https://dysk.onet.pl/link/Hc4W7
6. Lakownica lśniąca Ganoderma lucidum - biologia, uprawa i właściwości lecznicze. 2011. Marek Siwulski, Krzysztof Sobieralski (red.)
https://dysk.onet.pl/link/qug1Q
7. Pieczarka, boczniak, shitake i inne grzyby w naszej kuchni. 2007. Iwona Sas - Golak, Marek Siwulski, Krzysztof Sobieralski
https://dysk.onet.pl/link/65pA6
8. Piękno suchych roślin. 2007. Agnieszka Krzymińska, Marek Siwulski
https://dysk.onet.pl/link/a8G28
9. Warzywa przyprawowe w naszym ogrodzie. 2006. Barbara Frąszczak, Marek Siwulski, Krzysztof Sobieralski
https://dysk.onet.pl/link/wz1Wb
10. Czosnek dla zdrowia, urody i ozdoby. 2006. Marek Siwulski, Agnieszka Krzymińska
https://dysk.onet.pl/link/sBNOZ
11. Uprawiamy grzyby w ogrodzie. 2004. Marek Siwulski
https://dysk.onet.pl/link/2X6P7
12. Uprawa grzybów jadalnych i leczniczych w warunkach naturalnych. 2004. MarekSiwulski, Krzysztof Sobieralski
https://dysk.onet.pl/link/8Izwf